FINANSIERING

Gratis, nemt og hurtigt.

Hos Ildbordet.dk tilbyder vi finansiering gennem Santander, som gør det muligt at erhverve sig et ildbord og evt. tilbehør på delbetaling og dermed fordele betalingen ud i mindre bidder. Alt dette kan gøres uden skjulte og dyre gebyrer og renter, hvorfor det er gratis for dig, at dele betalingen ud over en længere periode. Det eneste krav, er at du skal kunne godkendes af Santander på en nem, sikker og hurtig måde - det hele gøres online og ofte modtages svaret indenfor 5 minutter.

Hvordan gør jeg?

Du ligger blot de ønskede produkter i kurven, som var det helt almindeligt. Du udfylder dertil dine oplysninger og når du kommer hen til tredje afsnit, som er ‘Betaling’ vælger du ‘Santander delbetaling’ hvorefter du bliver videresendt til Santander for at gennemføre deres godkendelses forløb. Første betaling sker tidligst måneden efter bestilling og al anden praktisk information modtager du også i mailen efter godkendelse. Bliver det meget nemmere? Det tror vi ikke det kan gøres.

1. Læg dine vare i kurven som du ville handle normalt
2. Udfyld dine informationer og gå til betaling
3. Udfyld dine informationer og gå til betaling
4. Vælg ‘Santander delbetaling’
5. Gennemgå Santanders godkendelsesprocedurer
6. Vent et par minutter på svar
7. Glæd dig til at modtage dit ildbord!

Hvem er Santander?

Santander Consumer Bank AS er en privatkunde- og erhvervsbank, som er ejet af finanskoncernen Grupo Santander, som er en af verdens største banker med mere end 160 års baggrund. I Danmark er forbrug inden bilfinansiering, privatlån og finansiering fokusområderne. Andre spørgsmål til delbetalingen – kontakt venligst Santander Kundeservice på tlf. 70 23 09 93

SANTANDER DELBETALING SANTANDER DELBETALING SANTANDER DELBETALING SANTANDER DELBETALING