OPLEV UNITY
  • Historier

OPLEV UNITY

Nov 11, 2021

Sofie Schwartz

Forfatter: Sofie Schwartz

Oplev UNITY spisebordet!

UNITY spisebordet er noget helt specielt for os. Det er et bord, som vi har brugt rigtig lang tid på at udvikle. Resultatet er et top funktionelt bord, som besidder nogle helt unikke egenskaber, som vi er sikre på er med til at gøre UNITY til vores absolut bestseller. Læs med og bliv klogere på vores UNITY "univers".

Pludselig måtte vi melde UNITY udsolgt

Da vi lancerede ildbordet.dk i foråret 2021 var vi slet ikke klar over, hvor populær vores kære UNITY spisebord ville blive. Forinden lancering tvivlede vi faktisk på, om der overhovedet ville komme nogen interesse for særligt dette bord. Vi havde selvfølgelig håbet. Der gik ikke længe før at vi kunne bede vores produktion skrue ekstra op for produktionen af UNITY spisebordet. Pludselig måtte vi også melde alt udsolgt. Lidt grænseoverskridende for en nystartet virksomhed - på godt og på ondt. Vi var selvfølgelig enormt stolte af at have skabt et så populært produkt, men hvor var vi dog ærgerlige over at skulle sige til nye kunder, at vi først ville kunne levere om +6 uger.

Hvorfor så populær?

Heldigvis har vi de bedste og mest tålmodige kunder. Tak for jer!

Der er ingen tvivl om, at vi er meget stolte over den position UNITY har indtaget. Vi tror selv på, at vi med UNITY har skabt et produkt, som kan noget helt unikt i vores kunders bevidsthed. Én ting er selve designet, noget andet er funktionaliteten. Først er at nævne den dejlige varme, som bordet afgiver. Derudover skaber bordet den hyggeligste stemning til dig og dine gæster både under og efter aftensmaden. Gasflasken kan du skjule inde i soklen af bordet, og ved en smart lågefunktion, kan du nemt skifte gasflasken. Hvis du bare sørger for at samle dem du holder af, så skal vi nok sørge for skabe den hyggeligste aften hos jer!

Velkommen til UNITY X

Vi har fyldt lageret af UNITY op til jer! Og så kan vi også byde velkommen til UNITY X - seneste skud på stammen. Faktisk er UNITY X blot en udvidet udgave af UNITY. Det måler 1,1 x 2,5 meter. UNITY var åbenbart så hyggeligt, at flere gæster havde lyst til at joine ;)

TAK fordi at i læste med!