Om os

TAK fordi at I vælger os!

​Vi elsker vores hverdag, vi elsker vores arbejde. Alt vi gør, gør vi 110%.
Vi glæder os til at møde dig, inspirere dig og til at hjælpe dig med at optimere hyggen hjemme på din terrasse.

Sofie Schwartz
Malthe Büttner

DANSK DESIGN, DANSK PRODUCERET

Vores ildborde bliver produceret i vores danske produktion i Jylland.
Hvert enkelt bord er håndlavet og der er derfor ikke to borde, der er ens.
Vi anvender 'glasfiberarmeret beton' til produktionen af ildbordene, hvorefter der er en hærdeproces på knap 4 uger. Dit ildbord færdiggøres endelig i vores klargøringsafdeling, hvor bordet får en coating, som sikrer at det er modstandsdygtig over for alt slags vejr.
Vi sikrer dig en høj kvalitet, og et produkt du kan have glæde af i mange år.

Kvalitet, Håndværk & unikt design

Alle vores produkter er produceret i Danmark, og derfor kan vi garantere dig den højeste kvalitet. Hos ildbordet.dk sætter vi kunden i fokus, og bestræber os på at efterleve vores vigtigste værdier som virksomhed - nemlig: ærlighed, pålidelighed og kvalitet. Dette synliggøres i vores ageren over for dig som kunde. Vi ved at kunden er det vigtigste element i en sund forretning, og vi vil gå langt for vores kundes tilfredshed.

1. Dansk design

Dansk design, kvalitet og godt håndværk. Vi designer og producerer selv vores ildborde her i Danmark. I produktionen anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer, som sikrer at ildbordene holder i mange år.

2. Holdbart materiale

Vores ildborde bliver produceret af 'glasfiberarmeret beton'. Derefter er der en hærdeproces på knap 4 uger. Dit ildbord færdiggøres endelig i vores klargøringsafdeling, hvor bordet bl.a. får en coating, som sikrer at det er modstandsdygtig over for alt slags vejr. 

3. Gennemført kvalitet

Vi sikrer dig den bedste kvalitet og går ikke på kompromis med din tilfredshed. Som virksomhed bestræber vi os på at efterleve vores vigtigste værdier: ærlighed, pålidelig & kvalitet.