Om os

Et univers af unik design

Naturen beriger os med noget helt unikt, inspirerende og fascinerende. Tankerne bag vores kollektion, befinder sig ude i naturen. Dens årstider, elementer og farver er alt sammen taget til refleksion og forvandlet sig til unikke tidsløse designs. Enestående kvalitet og et fuldkommen eminent visuelt udtryk definerer, hvilken oplevelse du som kunde vil opleve hos ildbordet.

Kvalitet, Håndværk & unikt design

Alle vores produkter er produceret i Danmark, og derfor kan vi garantere dig den højeste kvalitet. Hos ildbordet.dk sætter vi kunden i fokus, og bestræber os på at efterleve vores vigtigste værdier som virksomhed - nemlig: ærlighed, pålidelighed og kvalitet. Dette synliggøres i vores ageren over for dig som kunde. Vi ved at kunden er det vigtigste element i en sund forretning, og vi vil gå langt for vores kundes tilfredshed.

1. Dansk design

Dansk design, kvalitet og godt håndværk. Vi designer og producerer selv vores ildborde her i Danmark. I produktionen anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer, som sikrer at ildbordene holder i mange år.

2. Holdbart materiale

Vores ildborde bliver produceret á 'glasfiberarmeret beton'. Derefter er der en hærdeproces på knap 4 uger. Dit ildbord færdiggøres endelig i vores klargøringsafdeling, hvor bordet bl.a. får en coating, som sikrer at det er modstandsdygtig over for alt slags vejr. 

3. Gennemført kvalitet

Vi sikrer dig den bedste kvalitet og går ikke på kompromis med din tilfredshed. Som virksomhed bestræber vi os på at efterleve vores vigtigste værdier: ærlighed, pålidelig & kvalitet.

Ansigterne bag Ildbordet

Motivationen bag ildbordet.dk bygger på en fælles enighed omkring, at passion er altafgørende. Vi brænder for at skabe, motivere og inspirere.
Når vi dyrker vores passion opstår tanker, kreativitet og muligheder.
En fælles drøm om at udleve det vi elsker og kærligheden til unik design, er grobund for vores forretning.

Sofie Schwartz
Malthe Büttner

Vi er glade for at I vælger os!

Vi elsker vores hverdag, vi elsker vores arbejde. Alt vi gør, gør vi 110%.
Vi glæder os til at møde dig, inspirere dig og til at hjælpe dig med at optimere hyggen hjemme hos dig.