Om os

DANSK DESIGN, DANSK PRODUCERET

Idéen om ILDBORDET blev skabt af ønsket om, at kunne forlænge den danske udendørs sæson og samle folk på en hyggelig, social og nytænkende måde.

Det, der i høj grad kendetegner Danmark er, at sommeren kan føles for kort og vinteren alt for lang – dette bestræber vi os på at udligne hos ILDBORDET.

Skriger du efter at lære os bedre at kende, så scroll en enkelt gang ned på siden.

KVALITET, HÅNDVÆRK & UNIKT DESIGN

Alle borde bliver produceret i egen produktion i Danmark ud fra et dansk design.

I produktionen er at finde vores fantastiske kollegaer, som alle har været igennem et længere oplæringskursus for at sikre, at alle hænder, der rører produktet er bekendt med hele processen fra støbning til klargøring, salg og levering og derved lever op til alle vores høje kvalitetskrav.

Alle borde er håndlavede af glasfiberarmeret beton og gennemgår under processen flere kontroltjek, for at sikre, at alle borde er godkendt og klar til at sprede flere hyggelige sommeraftener på terrassen i mange år.

Et ildbord er ikke bare et bord – men som nævnt et danskproduceret bord, hvor alle med hvert deres speciale er med til at gøre hvert bord unikt, stærkt og stilrent og som kan stå på terrassen gennem flere generationer.

Kvalitet, Håndværk & unikt design

Alle vores ildborde er produceret i vores danske produktion i Brørup. Vi garanterer høj kvalitet og lang levetid på alle vores produkter. Hos ILDBORDET sætter vi kunden i fokus, og bestræber os på at efterleve vores vigtigste værdier som virksomhed - nemlig: ærlighed, pålidelighed og kvalitet. Det vil glæde os til at vise dig, hvordan ILDBORDET kan bringe nye muligheder og oplevelser til din udendørs livsstil de næste mange år.

1. Dansk design

Dansk design, kvalitet og godt håndværk. Vi designer og producerer selv vores ildborde her i Danmark. I produktionen anvendes udelukkende kvalitetsmaterialer, som sikrer at ildbordene holder i mange år.

2. Holdbart materiale

Vores ildborde bliver produceret af 'glasfiberarmeret beton'. Derefter er der en hærdeproces på knap 4 uger. Dit ildbord færdiggøres endelig i vores klargøringsafdeling, hvor bordet bl.a. får en coating, som sikrer at det er modstandsdygtig over for alt slags vejr. 

3. Gennemført kvalitet

Vi sikrer dig den bedste kvalitet og går ikke på kompromis med din tilfredshed. Som virksomhed bestræber vi os på at efterleve vores vigtigste værdier: ærlighed, pålidelig & kvalitet.

Oplev vores produkter

Er du nysgerrig på at opleve vores unikke produkter i fulde omgivelser, og se med egne øjne, hvordan det passer perfekt ind i dit udendørs miljø?

Book en fremvisning i et af vores ubemandede showrooms og se, hvordan ILDBORDET kan bringe helt nye muligheder og oplevelser til din udendørs livsstil.

VI FORLÆNGER SÆSONEN FOR UDENDØRS HYGGE! VI FORLÆNGER SÆSONEN FOR UDENDØRS HYGGE! VI FORLÆNGER SÆSONEN FOR UDENDØRS HYGGE!