HANDELSBETINGELSER

Velkommen til ildbordet.dk

Velkommen til Ildbordet.dk.
Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på ildbordet.dk.

Vi brænder for at inspirere mennesker. Vi brænder for at inspirere mennesker. Vi brænder for at inspirere mennesker.

Fragt og levering

Ildbordet.dk leverer alle produkter med et internt fragtfirma. Vi leverer normalt indenfor 1-3 uger. I forbindelse med produkter i restordre, skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos ildbordet.dk's interne fragtfirma, drages ildbordet.dk til ansvar.

I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender ildbordet.dk en ny leverance uden beregning.

Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er varen beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til Ildbordet.dk med det samme. Anmeldelsen skal foretages indenfor 2 dage efter modtagelsen og varen skal straks returneres.

Det er op til den enkelte kunde, hvilken leveringsbetingelse vedkommende vil benytte sig af. Der er mulighed for følgende leveringsmuligheder:

Levering til kantsten: 399 DKK.

Fuld indbæring (Fragtmænd står for indbæring - gælder ikke over grundniveau): 999 DKK.

Returnering

Når du handler hos ildbordet.dk, har du 14 dages fuld returret – også på udsalgsvarer – gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Ønsker du at returnere din vare, skal varen sendes til:

lldbordet.dk ApS
Engvej 6A
6600, Vejen

Ombytning

Vi bytter gerne til en anden farve. Ønsker du at bytte din vare til et andet produkt, foreslår vi, at du returnerer varen og derefter køber det andet produkt.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler bedes du udfylde formularen under punktet "reklamation" i bunden af hjemmesiden.

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på hej@ildbordet.dk. En servicemedarbejder vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare, som kunne have din interesse.

Betaling

Hos ildbordet.dk kan du betale med betalingskort som VISA, EURO/MASTERCARD og Maestro kort. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos ildbordet.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed

Sikkerheden på ildbordet.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken ildbordet.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos ildbordet.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem