vedligehold

Vedligehold

Alle vores borde er produceret af højeste kvalitet i vores egen produktion i Danmark. Vi stiller utroligt høje krav til vores underleverandører samt dygtige personale, som også er gennem en længere optræningsperiode inden de bliver en del af holdet i produktionen, hvor det også bliver gennemtjekket efter hvert sted i produktionen inden det afslutningsvis bliver godkendt hos vores kvalitetskontrol.

Alt dette for at sikre at vores strenge kvalitetskrav bliver overholdt og at du som kunde skal tænke på mindst muligt. Vores strenge kvalitetskrav gør også, at det er super vedligeholdelsesfrit.

Når du modtager dit bord er bordpladen præimprægneret med en coating behandling, så det er ikke nødvendigt at påføre noget inden brug. Vi gør opmærksom på, at selv om behandlingen udføres, kan vi ikke garantere med sikkerhed at det er 100% afvisende overfor syre, kaffe, rødvin, fedt osv. Men med behandling med plejemiddel er du godt dækket ind, hvis ulykken skulle være ude. Vi gør desuden opmærksom på, at du ikke bør stille varme ting fra ovnen direkte på bordpladen.

Brugsanvisning:

Der må kun benyttes probat natursæbe til klinker Vi anbefaler at pleje bordet 1-3 gange i måneden, alt efter behov.

Det unikke udtryk, som er kendetegnet i betonbordplader fra Ildbordet.dk kommer fra kontrasten mellem det rå materiale og de rene former. Alle bordplader i beton har, ligesom alle andre naturmaterialer, små individuelle karakteristika. Der kan eksempelvis synes små farveforskelle i overfladen, små lufthuller, mindre ridser fra formen, små tørre pletter eller ru hjørner. Alt beton har små svindrevner, som kan opstå under afstøbningen når vand afdamper fra betonmassen. Svindrevner har ikke nogen betydning for bordets holdbarhed og styrke i og med bordpladen er med armeret fibre i betonen. Det skal nævnes at beton, ligesom alle andre naturlige materialer med tiden kan patinere og evt. ændre en lille smule i farvenuancen. Dette kan dog ved korrekt vedligehold og rengøring af bordpladen holdes til et minimum.

De erfaringer vi har gjort os i forbindelse med beskyttelsescovers og generelt tildækning af bordet er følgende:

Hvis bordet bliver tildækket og har 100% kontakt med et andet ikke-åndbart-materiale og dette kombineres med en fugtig eller våd overflade, vil der i størstedelen af tilfældene opstå permanente skjolder. Et par eksempler kunne være, hvis man har plastik dækkeservietter liggende på et vådt bord over længere tid eller at der er et cover liggende direkte ned på bordpladen, hvor der mellem bordplade og cover er skabt kondens.

Vi kan altså konkludere at bordet ikke må dækkes til i længere perioder af covers eller andre plastik/ PU materialer.

Bordet må gerne afdækkes eller beskyttes uden direkte kontakt med toppladen af bordet.

Vi anbefaler altså IKKE at man tildækker bordet, så der er fuld kontakt mellem cover og bordplade, da det har bedst af kunne ånde.

Vores møbler produceres til private kunder. Benyttes møbler til erhvervsbrug, vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten.

Behandling:

• Opløs ca. 0.5 dl probat i cirka 1.5 liter vand. (1:30)

• Påfør blandingen med en let opvredet klud. Smør blandingen godt rundt på bordpladen så hele bordpladen er sæbet ind i blandingen.

• Derefter tørres bordpladen over med en hårdt opvredet klud fra samme blanding så man tørre overskydende sæbe af.

• OBS: Behandlingen må IKKE påføres i solskin. Det kan danne afmærkninger

VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD VEDLIGEHOLD