garanti

Garanti

Som en del af handlen ved køb af vores ildborde tilbyder vi 2 års garanti på alle varer.

Garanti omfatter alt fra ødelagt overflade, problemer med brænderen og lignende problemer, som opstår på baggrund af produktionsfejl, fragtskader eller løbende brug af bordet efter anvisning.

Garantien omfatter dog ikke almindelig slitage, store hakker og revner som er skabt på egen hånd eller skyldes forkert eller manglende vedligehold, brug eller opstilling, som ikke stemmer overens med brugsanvisningen og vores meddelte anbefalinger til brug af bordet.

Alle bordplader i beton har, ligesom alle andre naturmaterialer, små individuelle karakteristika. Der kan eksempelvis synes små farveforskelle i overfladen, små lufthuller, mindre ridser fra formen, små tørre pletter eller ru hjørner. Alt beton har små svindrevner, som kan opstå under afstøbningen når vand afdamper fra betonmassen. Svindrevner har ikke nogen betydning for bordets holdbarhed og styrke i og med bordpladen er med armeret fibre i betonen. Det skal nævnes at beton, ligesom alle andre naturlige materialer med tiden kan patinere og evt. ændre en lille smule i farvenuancen. Dette kan dog ved korrekt vedligehold og rengøring af bordpladen holdes til et minimum. Der kan forekomme små revner i betonet uden at dette påvirker styrken af bordet.

Vores møbler produceres til private kunder. Benyttes møbler til erhvervsbrug, vil købet ikke være omfattet af reklamationsretten.

GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI GARANTI