HISTORIEN OM ILDBORDET
  • Historier

HISTORIEN OM ILDBORDET

Oct 22, 2021

Sofie Schwartz

Forfatter: Sofie Schwartz

Det hele startede i Spanien

Varme, hygge, lange aftener og kolde drinks.
Noget alle os danskere ser frem til hvert år. Dansk klima tillader desværre kun ovenstående et par måneder om året. Mange bevæger sig mod sydens sol, når der går for meget regn, blæst og gråligt vejr i den.

Spanien blev destinationen for Malthe, CEO & Founder af ildbordet.dk, da det hele blev lidt for kedeligt i det danske land.

Det var her, hvor idéen om ildbordet.dk opstod.

Fra tanke til handling

Når man bor i Spanien hele året rundt, opdager man at det ikke altid er sol og 30 grader. "Spanierne fryser når det bliver 18 grader".

Dette erfarede Malthe på en beachclub i September måned tilbage i 2020.

"Jeg kunne se, hvordan store varmelamper og terrassevarmere pludselig blev et 'must-have' ude på udendørs serveringssteder og tænkte, at man simpelthen må kunne finde en løsning, hvor man dels optimerer pladsen, samtidig med at flere ville kunne få glæde af ilden".

Malthe fik idéen om at et "ild-spisebord" var en total genial idé og denne tanke blev grobund for en dansk produktion af ildborde.

"Før jeg fik set mig om, havde vi pludselig fået skabt et produktsortiment á 8 ildborde".

Lancering af ildbordet.dk

Vi lancerede ildbordet.dk via vores webshop i april 2021.

Vi er døbt "ildbordet.dk" for det er, hvad vi er!

Vi blev taget med storm og vores dygtige danske produktion i Vejen i Jylland, kunne slet ikke følge med efterspørgslen. Vi fik ansat en række folk, søgte større produktionslokaler og pludselig blev vi bekendt med "bagsiden af medaljen".

"Det gik simpelthen så stærkt, og vi ville jo gøre alt for at kunne levere varen til kunden, men vi var forhindret af henholdsvis forsinkelser fra leverandører og manglende arbejdskraft i produktionen".

Vi blev udfordret, men fandt opskriften og vi står nu stærkere end nogensinde før. Vi er slet ikke nået til Spanien endnu, og bevæger os ikke udover landets grænser før at vi har mødt mange flere af jer!

Klar til en ny sæson

Heldigvis er der aldrig noget, som IKKE kan løses.

Det kræver blot tålmodighed, passion og hårdt arbejde.

Vi er nu et sted, hvor vi er beriget med et helt fantastisk team, som alle har knoklet for at være klar til en ny sæson for udendørs hygge.

Der er ikke andet end at sige, vi glæder os til at møde dig i 2022!